• banner

Seragam Workwear

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pambuka Produk:
1. Pilih kain poliester / katun sing nyaman, sing gampang dibungkus, ora bisa dipakai, tahan nyandhang lan bisa dicuci, kain sing kepenak lan bisa napas, nyerep lembab lan ngilangi kringet.
2. Desain lapel unik nyorot tren mode, lan ritsleting tutup ngarep alus lan gampang dipakai; Desain warna kontras ing ngarep njaba nggawe kabeh sandhangan dadi cerah lan cerah. Kantong gedhe ing loro-lorone dodo, jahit benang terbuka, apik lan loman, trep kanggo nggawa kabeh jinis alat ing karya, desain sing sederhana lan ramping nyakup kabeh jinis bentuk lan bentuk awak.
3. Kantong lengen kiwa, gampang dipasang pena, gampang lan praktis.
4. Klambi kasebut nganggo jahitan sing kuat lan cedhak, lan ora gampang ngilangi lan mbukak jahitane. Manset lan hem disetel lan dikencengi nganggo tombol sing alus lan gampang, sing trep lan praktis.
5. Sisih ngarep celonone dilengkapi tas miring, lan sisih mburi digawa metu kanggo nggampangake panyimpenan; Selangkangan dijahit, ora gampang suwek.
6. Sandhangan kerja jinis iki bisa nyukupi kabutuhan macem-macem jinis pakaryan. Drauging 3D bisa ngewangi perpanjangan pameran lan persyaratan kerja, lan nggawe para sing bebas ngrampungake kebutuhan kabeh lapisan masyarakat.
7. Dhukungan gaya khusus lan logo perusahaan kanggo nambah citra perusahaan.
8. Yen pelanggan duwe conto, kita bisa nggawe miturut conto pelanggan, yen pelanggan ora duwe conto, kita bisa ngrancang miturut ide pelanggan, utawa pelanggan bisa milih conto pabrik.

Aplikasi:
Cocog kanggo industri ringan, industri manufaktur, industri konstruksi, industri dekorasi, pengiriman logistik, pangopènan cuci mobil lan lingkungan industri liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita