• banner

Jaket Luar Ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Desain warna kontras digunakake kanggo nambah pengaruh visual. Owahi warna solid lan kontras bisa ngeculake tren mode ruangan.
2. Jas digawe saka kain pangumpul banyu godhong lotus, ing endi udan nglumpukake lan muter ing permukaan, gampang nantang hawa udan lan salju. Tahan angin, tahan banyu, tahan gores, cocok kanggo klambi olahraga ruangan, teknologi film kerah mburi kanggo kain supaya efek sing kandel lan asri.
3. Ritsleting anti banyu ing tutup ngarep lan kanthong, nemplek lem ing cangkeme kanthong, tahan angin sing efektif lan anti banyu. Strip reflektif sing dicithak ing sisih tas ritsleting nggawe luwih aman lelungan nalika wengi. Velcro diadopsi ing cuff kanggo nyetel kenceng kanthi gampang lan nyuda serangan hawa adhem.
5. hood bisa dicopot, lan ritsleting bisa didhelikake ing kerah sawise dicopot, kanthi gaweyan sing apik lan uga jejak garis. Dodo bisa dicithak, modis, sederhana lan ayu, lan bisa digunakake kanggo olahraga santai.
6. Tangki kasebut nggunakake granulasi loro-sisi anti-statis, alus lan alus, apik lan ora ngeculake wulu, ora bisa pil, akumulasi panas kanthi cepet, kunci suhu tahan lama.
7. Cara nyandhang telu ing siji (jaket tunggal nganggo + kombinasi tunggal + kombinasi liner lan jas), nyapu musim gugur lan musim salju, gampang ngrampungake irama lelungan sing bisa diganti.
8. Jumlah pesanan minimum produk iki yaiku 500 potong, lan gaya khusus, warna lan cetakan didhukung. Saben potongan dikemas ing kanthong plastik transparan.

Aplikasi:
Produk iki cocog kanggo olahraga outdoor, gunung, ski, plancongan konstruksi klompok lan acara liyane; Nganggo kanggo olahraga outdoor lan rekreasi.

xaing (1)
xaing (2)
xaing (3)
xaing (4)
xaing (5)
xaing (6) xaing (7) xaing (8) xaing (9) xaing (10) xaing (11) xaing (12) xaing (13) yang (1) yang (2) yang (3) yang (4) yang (5) yang (6) yang (7) yang (8) yang (9) yang (10) yang (11) yang (12) yang (13) yang (14) yang (15) yang (16) yang (17) yang (18) yang (19)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita