• banner

Gown isolasi siji potong

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pitepangan produk
1. Sandhangan isolasi terintegrasi, digawe saka spunlace kain sing ora dirajut + PE film film sing bisa dihirup, cahya, ambegan, anti banyu, kain putih, bobot gram 63g / ㎡, level resistensi kelembapan permukaan 4, tahan banyu> 10Kpa, level tahan lembab permukaan 4 .
2. Desain klambi kabeh digawe saka jahitan tas, tanpa bocor tilak jarum, jarak jarum 10-14 kanggo saben 3cm, tilas benang seragam lan lurus, ora ana jarum mlumpat, lan isolasi partikel sing apik. Manset, sikil lan tutup fleksibel lan gampang dipasang lan dicopot. Pinggul tendon elastis, cocok kanggo macem-macem gambar.
3. Ritsleting tutup ngarep, pita adesif sisi loro saka tutup njaba, panyegelan sing apik.
4. Produk kasebut dikemas kanthi mandiri, digunakake sapisan lan rusak sawise digunakake. Asor lan ramah lingkungan.
5. Produk kasebut dijaga ing lingkungan sing garing, berventilasi lan ora korosif ing suhu kamar, kanthi periode validitas 24 wulan.
6. Mangga konfirmasi lingkungan panggunaan sadurunge digunakake. Perusahaan kita ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing nyebabake nggunakake utawa watesan panggunaan produk iki.
7. Produk iki gampang dibakar. Aja adoh saka sumber panas lan mbukak geni nalika nggunakake utawa nyimpen.
8. Deleng sertifikat kanggo spesifikasi, tanggal produksi lan nomer batch.
9. Disaranake ora ndemek kulit lan nyandhang luwih saka 24 jam.
10. Prodhuk dipérang dadi XS / S / M / L / XL / XXL, kanthi moQ 1000 lembar, 50 lembar / kothak, lan bobot reged 0,24kg saben potong. Kustomisasi dhukungan, bisa nyedhiyakake 2 conto, siklus pengiriman cekak.

Aplikasi:
Produk iki digunakake ing institusi medis kanggo rawat omah, pendhapa, laboratorium lan isolasi umume sing bisa diisolasi unibody.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita