• banner

Sandhangan Hangzhouqiangwei CO., LTD

Apa sing kita lakoni

factory

Hangzhouqiangwei sandhangan Co., Ltd.dununge ing Kutha Hangzhou sing apik, Provinsi Zhejiang. Didhisiki ing taun 1997 kanthi modal terdaftar 11 yuta yuan. Total luwih saka 600 set peralatan, lan dilengkapi peralatan sandhangan impor sing cocog (kayata: mesin jahit kecepatan tinggi, mesin lapisan perekat, gunting listrik Amerika Serikat). Wis dikembangake dadi set desain, produksi, sales minangka salah sawijining perusahaan produksi kemasan profesional. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 600 karyawan, kanthi jubin 10.000 meter persegi lan kapasitas produksi 1,2 yuta set saben taun. Perusahaan liyane uga didegake ing pabrik sulaman, pabrik non-setrika.

Perusahaan kasebut wis entuk sertifikat tandha safety safety proteksi tenaga kerja khusus Administrasi Negara Keselamatan Kerja lan lisensi produksi produk industri nasional, Administrasi Pengawasan Produksi Keselamatan Zhejiang, lan sertifikat kualifikasi produksi klambi Komisi Ekonomi lan Perdagangan Zhejiang. Iki uga perusahaan kredit AAA bank lan perusahaan sertifikasi sistem mutu ISO9001. Model manajemen perusahaan dadi luwih integral lan standarisasi.

Seri "KERJA" nganggo profesional sing diprodhuksi perusahaan duwe ciri resistensi abrasi, gampang dicuci, lan tahan warna sing kuat. Kenalake sistem perangkat lunak CAD sandhangan internasional paling anyar kanggo desain profesional. Ing proses produksi, tututi standar nasional "GB 12014-2009 Anti-statis Busana" lan "GB 8965.1-2009 Flame Retardant Busana".

Produk perusahaan diekspor menyang kabeh wilayah negara lan ing kabeh lapisan masyarakat. Wis bola-bali ngasilake macem-macem gaya busana profesional kanggo meh 1.000 perusahaan ukuran gedhe lan menengah ing tenaga listrik, minyak bumi lan petrokimia, baja, manufaktur mobil, port kereta api, tembakau lan industri liyane. Muji pelanggan.